Voor zakelijke gasten is “De Zwarte Boer” een ideale uitvalsbasis voor een productieve dag. Onze ligging midden in Nederland maakt ons voor alle genodigden goed bereikbaar.
 
Wij verzorgen vergaderingen tot maximaal 30 personen in carré- en 45 personen in theateropstelling. Vanzelfsprekend alle audio- en visuele middelen beschikbaar.
 
Omdat wij onze ruimtes geheel in stijl van ons authentieke pand hebben ingericht, vergadert u in een ongedwongen sfeer. Naast de productieve kant, verzorgen wij indien gewenst tevens een heerlijke lunch of diner. Ook een 24-uurs vergaderarrangement met diner en overnachting behoort tot de mogelijkheden.
 
Midden in de prachtige bossen van Leuvenum, kunnen kort de benen worden gestrekt om zo de vergadering met een frisse blik te vervolgen. Om de onderlinge samenwerking te verstevigen, kan er in combinatie met een vergadering tevens een teambuilding activiteit worden geboekt bij één van onze partners.
 
Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

Voor uw reserveringen en nadere informatie is Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” rechtstreeks te bereiken op tel. 0577 - 407 395.

Contact opnemen