Feesten en Partijen

De oude "Deel" is in 2007 omgetoverd tot intieme zaalruimte met een capaciteit van 55 gasten. Er is een eigen bar en een eigen aanlooproute vanaf de parkeerplaats. Tevens kunt u bij goed weer gebruik maken van ons schitterende "Druiventerras" welke 's avonds sfeervol verlicht is met grondspots, oude lantaarns en sfeerhaarden te midden in de bossen van Landgoed Leuvenum.

Aan de rand van dit sfeervolle terras prijkt een levensgrote muurschildering van "het oude huis te Leuvenum" welke in 1854 is afgebroken. Met de stenen die waren vrijgekomen tijdens de afbraak is in 1855 "De Deel" van ons hotel-restaurant aangebouwd. Een stukje historie wat onlosmakelijk is verbonden met "De Zwarte Boer".

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een intiem diner, buffet, receptie of jubileum maken wij graag een afspraak met u en geven wij met trots een rondleiding door ons mooie pand met eeuwenoude historie.

Wij zijn er trots op u te mogen ontvangen!

Voor uw reserveringen en nadere informatie is Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” rechtstreeks te bereiken op tel. 0577 - 407 395.

Contact opnemen