Bruiloften en partijen

Sinds oktober 2013 is ons hotel-restaurant erkend als een officiële trouwlocatie van de Gemeente Ermelo. U kunt in "De Zwarte Boer" elkaar het jawoord geven, de receptie organiseren, dineren, een spetterende feestavond laten verzorgen en aansluitend overnachten in onze "Sandberg van Leuvenum" Bruidsuite.

De volgende ochtend kunt u ontspannen nagenieten van een heerlijk uitgeserveerd ontbijt met bubbels op het tijdstip dat u zelf wenst. Kortom uw complete bruiloft onder één dak.

De oude "Deel" is in 2007 omgetoverd tot intieme zaalruimte met een capaciteit van 55 gasten. Er is een eigen bar en een eigen aanlooproute vanaf de parkeerplaats. Tevens kunt u bij goed weer gebruik maken van ons schitterende "Druiventerras" welke 's avonds sfeervol verlicht is met grondspots, oude lantaarns en sfeerhaarden te midden in de bossen van Landgoed Leuvenum.

Aan de rand van dit sfeervolle terras prijkt een levensgrote muurschildering van "het oude huis te Leuvenum" welke in 1854 is afgebroken. Met de stenen die waren vrijgekomen tijdens de afbraak is in 1855 "De Deel" van ons hotel-restaurant aangebouwd. Een stukje historie wat onlosmakelijk is verbonden met "De Zwarte Boer".

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een intiem diner, high tea, receptie of sprookjesachtig huwelijksfeest maken wij graag een afspraak met u en geven wij met trots een rondleiding door ons mooie pand met eeuwenoude historie.

Wij verzorgen gelegenheden tot maximaal 150 gasten waarbij ons gehele hotel-restaurant voor u gereserveerd kan worden. Bij mooi weer kunt uiteraard dan ook exclusief gebruik maken van onze terrassen. Tevens bestaat de mogelijkheid het "Druiventerras" deels te overdekken met pagodetenten waardoor de zaalcapaciteit van "De Deel" kan worden vergroot naar maximaal 200 gasten.

Wij zijn er trots op u te mogen ontvangen!

PS Bent u op zoek naar een bruidsfotograaf voor een originele bruidsreportage?
Kijkt u dan vooral eens op www.fotograafpatrick.nl!

Voor uw reserveringen en nadere informatie is Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” rechtstreeks te bereiken op tel. 0577 - 407 395.

Contact opnemen