Tijdelijke sluiting i.v.m. corona

Haal een heerlijk 3-gangen menu af op donderdag t/m zondag, lees meer!


Lieve gasten,

Helaas zijn ook wij, tot onze grote spijt, tijdelijk gesloten tot en met 28 april in verband met het nieuwe coronavirus COVID-19.

Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte via onze website en social media. Wij zijn op dit moment per e-mail beperkt bereikbaar, mocht u door ons gebeld willen worden stuurt u dan bericht via onze contactpagina.

Andere Veelgestelde vragen vindt u onderaan!

Wij hopen met smart u daarna weer vanaf 29 april te mogen verwelkomen om u in de watten te mogen leggen! Wij hebben uw steun hard nodig!

Met gastvrije en warme groet,

Team De Zwarte Boer
 

Veelgestelde vragen

Ik heb een tafelreservering in het restaurant in de periode 16 maart tot en met 28 april?
Helaas moeten wij uw reservering voor een tafel annuleren i.v.m. de verplichte sluiting van ons Boutique Hotel-Restaurant in verband met de corona-maatregelen van de Rijksoverheid. Mochten wij u hierover onverhoopt telefonisch of per e-mail nog niet hebben geïnformeerd dan spijt ons dat enorm.

Ik heb een kamerboeking voor het hotel in de periode 16 maart tot en met 6 april?
Helaas moeten wij uw reservering voor een kamer annuleren i.v.m. de verplichte sluiting van ons Boutique Hotel-Restaurant in verband met de corona-maatregelen van de Rijksoverheid. Mochten wij u hierover onverhoopt telefonisch of per e-mail nog niet hebben geïnformeerd dan spijt ons dat enorm.

Wanneer gaan jullie weer open?
Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. Vooralsnog gelden de maatregelen van de Rijksoverheid tot en met maandag 28 april. Wij hopen vanaf woensdag 29 april weer te mogen openen! De Rijksoverheid kan echter nieuwe maatregelen nemen of bestaande verlengen. Wij proberen u  zoveel mogelijk op de hoogte te houden via onze website en social media!

Ik wil graag een tafelreservering maken voor de periode ná 28 april?
Hartelijk dank! Aanvragen voor tafelreserveringen kunt u doorgeven via het contactformulier op onze website. Vermeldt alstublieft uw naam, telefoonnummer, aantal personen, datum en gewenst tijdstip en voor reserveringen voor het diner of u graag in onze Brasserie of Fine Dining wilt dineren. Reserveringen zijn pas definitief na bevestiging van ons! Beantwoording kan helaas langer duren dan u van ons gewend bent.

Ik wil graag een kamer boeken voor de periode ná 6 april?
Hartelijk dank! U kunt een kamer boeken, óók onze arrangementen, via onze website: Boek een kamer! Mocht u vragen hebben dan zijn wij per e-mail bereikbaar via het contactformulier op onze website. Beantwoording kan helaas langer duren dan u van ons gewend bent.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?
Wij zijn tijdens onze sluiting niet of (zeer) beperkt telefonisch bereikbaar, stuurt u ons bij voorkeur een e-mail via ons contactformulier op onze website! Wilt u liever door ons gebeld worden, stuurt u dan graag een bericht met uw telefoonnummer, we bellen u dan!
Beantwoording van onze mails kan langer duren dan u van ons gewent bent.